Declarații după meci

Email Imprimare PDF

Antrenorii au analizat meciul, ei așteaptă și pentru partida a doua o dispută echilibrată. Ambele echipe vor să se claseze pe locul 5.

„A fost un meci care a pus față în față două echipe bune din campionat. Probabil amândouă echipe meritau să fie în semifinale, dar ne-a fost sortit să luptăm pentru locul 5. Este un alt campionat, lupta pentru locurile 5-8, s-au schimbat obiectivele, este greu să găsești motivație când miza nu e medalia.

Din păcate nu am reușit să valorificăm avantajul pe care l-am luat în prima repriză, am condus chiar și cu 4 goluri, dar am revenit și din minus 5 goluri. Felicit echipa adversă, au luptat până la capăt. Mai avem un meci la Timișoara, încercăm să egalăm, pentru a ne mai întoarce aici pentru meciul decisiv.

S-a văzut la acest meci că nivelul celor două echipe este asemănător, de aceea orice se poate întâmpla în următorul meci."

Horváth Attila, antrenor secund, Poli Timișoara

Nu am avut o sarcină ușoară, în lipsa  celor doi pivoți. Am încercat înlocuirea lor cu Onyejekwe, Kukoski și Fekete. Am început foarte slab, chiar cel mai slab în acest sezon. Am făcut foarte multe greșeli în atac, cu greu am reuşit să marcăm goluri.

Am revenit, am reușit să egalăm la pauză. La vestiar am discutat să  rămânem calmi și nu vom avea probleme în a câștiga. Trebuie doar să fructificăm șansele ivite, deoarece în apărare am fost destul de buni.

Sunt mulțumit de toți jucătorii, au avut respect față de mine. Și suportul publicului ne-a ajutat mult, și lor le mulțumim. Poli nu se va da bătut, ambele echipe vor să obțină locul 5.

Să sperăm să revină Tálas, el ne-a lipsit mult. Vreau să mulțumesc lui Fekete, că a avut curaj și a jucat fără frică în apărare. A fost trimis în teren în minutele decisive, a înțeles cum trebuie să procedeze, și-a îndeplinit atribuțiile cerute.”

Goran Kuzmanoski, antrenor-jucător, HC Odorhei

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by