Sâmbătă jucăm acasă

Email Imprimare PDF

Nu s-a terminat campionatul, mai avem două dueluri. Avem avantajul terenului propriu, începem acasă.

După duelul pierdut în prima fază a play-off-ului HC Odorhei joacă pentru locurile 5-8. Și în această fază se joacă în sistemul două victorii din trei jocuri.

Primul adversar va fi Dunărea Călărași, care a încheiat sezonul regulat pe locul 8. Primul meci va avea loc sâmbătă, acasă, al doilea în deplasare, sâptămâna viitoare.

Cele două echipe au jucat două meciuri strânse în acest sezon, în toamnă am câștigat noi în deplasare, scor 25-24, iar în retur, la Odorhei, am obținut un rezultat de egalitate. Ținând cont de antecedente, ne așteptăm și acum la un meci echilibrat.

Meciul de sâmbătă, cu începere de la ora 18, va fi arbitrat de Sebastian Mârza–Cristian Nedelea (Cluj),  iar delegatul va fi Ilie Vizitiu (Hunedoara). Meciul nu va fi televizat, livescore pe www.szkc.ro.

Este bine de sțiut că abonamentele de BAZĂ nu mai sunt valabile, doar cele de All Access și VIP.  Prețul biletelor: 10 lei (elevi și pensionari) și 12 lei. Bilete în avans se pot achiziționa vineri între orele 16-19, sâmbătă de la ora 16.30. 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu