Victoria valorează foarte mult

Email Imprimare PDF

Urmează meciul 3, cel decisiv. Echipele sunt la egalitate. Cine va câștiga, va avea șansa să lupte pentru medalie, cealaltă echipă va juca pentru locurile din mijlocul clasamentului. Miza este mare.

HC Odorhei va disputa meciul decisiv contra formației HC Constanța, la Sala Sporturilor din Odorhei.

Am început prima fază din play-off la Odorhei, am continuat la malul mării. Scorul general este 1-1, duelul se decide cu două victorii din trei jocuri. În caz de egalitate se vor executa aruncări de la șapte metri. Echipa câștigătoare se va califica în semifinală, cea învinsă va lupta pentru locurile 5-8.

Cu ocazia ultimei partide Szász András a jucat puțin, având probleme la gleznă, iar Chike Onyejekwe a avut și el probleme minore. Ambii se simt mai bine, sunt apți de joc, la fel ca și ceilalți din lot.

Vom juca al șaselea meci în acest sezon contra celor de la Constanța. Potrivit statisticilor avantajul terenului propriu a fost de fiecare dată decisiv, sperăm că va fi așa și acum.

Partida de joi, cu începere de la ora 18 va fi arbitrată de  Georgian Băducu–Răzvan Voicu (ambii din Buzău), delegatul va fi  Gheorghe Bejinariu (Pitești). Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport și Digi Sport, livescore pe www.szkc.ro.

Abonamentele de BAZĂ nu mai sunt valabile, doar cele All Access și VIP. Prețurile biletelor: 10 lei (elevi și pensionari), 12 lei. Casieria se va deschide la ora 16.30.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu