Al treilea va fi decisiv

Email Imprimare PDF

Soarta meciului a fost în mâinile noastre, în final am făcut mai multe greșeli, care au fost taxate de adversar. Scorul general este 1-1, urmează un al treilea meci decisiv acasă.

După meciul câștigat de pe teren propriu în prima fază din play-off, HC Odorhei avea avantajul. A doua partidă a avut loc la Constanța, luni seara. Am sperat că după acest meci ne vom califica în semifinală.

Am început bine, am preluat inițiativa, am fost în avantaj aproape 20 de minute, am condus și cu trei goluri. Însă gazdele au luptat și au egalat înainte de pauză. Dar intervențiile lui Da Rosa, respectiv golurile lui Cristian Ghiță și Vitaly Komogorov ne-au ajutat ca scorul să fie în favoarea noastră la pauză, 16-14.

Am continuat jocul bun și în prima parte a reprizei a doua, Andrei Mihalcea a împins echipa, în minutul  40 am condus cu patru goluri (23-19).

Am avut mai multe șanse  pentru a mări și mai mult diferența.  Nu am reușit, Constanța a revenit  și datorită aruncărilor ratate de la șapte metri, a contraatacurilor irosite. Gazdele au egalat spre final, în ultimul minut au preluat și conducerea. Am reușit  să egalăm, însă cu 10 secunde înainte de final gazdele au primit o aruncare de la șapte metri, care a fost fructificată.

Am fost aproape de semifinală, dar am scăpat printre degete șansa . Mai avem o singură încercare, al treilea meci decisiv, la Sala Sporturilor din Odorhei – data de disputare va fi comunicată mâine.

Liga Națională, play-off, faza I, meci 2:

HC Constanța–HC Odorhei 28–27 (14–16)
Scor general: 1–1.
Marcatori:
Komogorov 8, Mihalcea 6, Ghiță 4, Peric, Onyejekwe, Ojleski 2–2, Kuzmanoski, Baranau, Tálas 1–1.
Aruncări de la 7 metri:
7/5, respectiv 6/2.
Eliminări: 3x2-4x2 min.


 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by