Am profitat de șansa noastră

Email Imprimare PDF

Nu am cedat nicio clipă nu am cedat, am condus pe tot parcursul meciului și am rupt blestemul play-off-urilor trecute. Ne mai trebuie o victorie pentru semifinală.

Joi seara HC Odorhei a jucat în fața unei săli arhipline în primul meci al primei faze din play-off.  Cu toții erau conștienți de faptul că trebuie să profităm de avantajul terenului propriu contra formației HC Constanța – pe care nu am reușit până acum de la înființarea clubului.

Băieții noștri au început bine, au luat inițiativa și au obținut avantaj. Însă nici cei de la malul mării nu s-au lăsat mai prejos, s-au apropiat la un gol. Scorul la pauză: 11-9.

Și partea secundă a fost dominată de noi, HC Odorhei a luptat pentru succes ca o echipă, în atac am dat goluri, a funcționat bine și apărarea, iar în poartă Range Luan da Rosa a avut intervenții spectaculoase. Astăzi nu am avut puncte slabe.

Am avut un avantaj liniștitor spre final, la un moment dat am condus și cu 5 goluri. La final jucătorii și suporterii s-au bucurat împreună.

În duelul disputat după sistemul două victorii din trei meciuri, HC Odorhei are acum 1-0. Urmează  meciul al doilea la Constanța, luni, 10 aprilie, de la ora 19.30.


Liga Națională, play-off, faza I, meci 1:

HC Odorhei–HC Constanța 27–22 (11–9)
Scorers: Szász, Baranau, Komogorov 4-4, Mihalcea, Ghiță, Kuzmanoski, Onyejekwe 3-3, Peric 2, Tálas 1.
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 3/1.
Eliminări: 4x2-2x2 min.


 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by