Ne dorim trei puncte

Email Imprimare PDF

Spre sfârșitul sezonului regulat fiecare echipă face calcule. Pentru a termina cât mai în față, avem nevoie de obținerea punctajului maxim și în meciul de azi.

Liga Națională a ajuns la etapa a 23-a, în care HC Odorhei joacă pe terenul lui Poli Timișoara. Rezultatul partidei de miercuri poate fi decisiv în vederea clasamentului final la sfârșitul sezonului regulat. Cele două formații se află pe locuri vecine în clasament: Odorheiul așteaptă continuare de pe locul 5, iar Poli de pe locul 6, având cu 9 puncte în minus decât noi.

Formația din Banat a fost învinsă în ultimele două partide, de Potaissa Turda în deplasare și de CSM București pe teren propriu.  Și din acest punct de vedere nu trebuie să pierdem puncte nici noi.

În privința meciurilor directe statisticile sunt de partea noastră: din ultimele 10 partide 9 au fost câștigate de echipa noastră. În sezonul de toamnă am câștigat contra lui Poli cu 24-23, la Sala Sporturilor din Odorhei.

O știre legată de lotul echipei: toți jucătorii sunt apți de joc.

Meciul de miercuri, cu începere de la ora 17 va fi arbitrat de Claudiu Belean – Valentin Călina (Tg.Mureș– Pitesti), iar delegatul va fi Valter Dăncescu din București. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport și Dolce Sport, livescore pe www.szkc.ro.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu