Suntem în play-off

Email Imprimare PDF

Și matematic. Adică, indiferent de ce se va întâmpla în următoarele etape, vom juca oricum în play-off. Ceea ce nu este indiferent, în ce poziție vom termina în clasament.


În etapa a 21-a a Ligii Naționale, HC Odorhei a învins HC Vaslui pe teren propriu. Cu cele trei puncte acumulate am rămas pe locul 5, având în total 40 de puncte.

Cu această victorie ne-am consolidat poziția în play-off, unde vor ajunge cele mai opt echipe, iar echipa de pe locul 9,CSU Suceava are 24 de puncte, deci diferența este de 16 puncte între ei și HC Odorhei.

Mai avem patru meciuri din sezonul regulat, iar punctajul maxim ce se poate acumula este 12 – adică, nu putem să ratăm intratrea în play-off.

Echipa noastră nu se mulțumește cu calificarea în play-off, ne dorim  să terminăm pe un loc care asigură avantajul terenului propriu, adică primele patru locuri.

Pentru atingerea acestui obiectiv  trebuie să obțină patru victorii în patru etape, dintre care două se vor disputa în deplasare – cu Poli Timișoara și CSM Făgăraș, - două pe teren propriu – cu Dinamo București și CSM Focșani.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu