Meci decis spre final

Email Imprimare PDF

A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe au luptat. Minutele finale au fost decisive, ne-am distanțat de oaspeți și am obținut toate punctele.

Vineri după-amiaza a avut loc meciul etapei a 22-a, dintre HC Odorhei și HC Vaslui. În meciul disputat de pe teren propriu, pe lângă revanșă a fost important și acumularea celor trei puncte.

În prima parte echipele au mers cap la cap, au condus pe rând, dar niciuna nu a reușit să se distanțeze de cealaltă. La pauză am condus cu un gol (13-12).

Prima parte a reprizei secunde a fost asemănătoare, antrenorii celor două formații au făcut multe schimbări, însă, au fost multe greșeli atât in atac, cât și în apărare.

În minutul 45 am accelerat, Rangel Luan Da Rosa a avut intervenții frumoase, dar și apărarea noastră a funcționat mai bine. Am marcat șase goluri consecutive, și acest fapt a fost decisiv.

Am câștigat cu scorul de 30-22. Cu trei puncte în buzunare ne așteaptă două meciuri grele: unul pe terenul lui Poli Timișoara, urmat de partide de acasă cu Dinamo București.

Liga Națională, etapa a 22-a:

HC Odorhei–HC Vaslui 30–22 (13–12)
Marcatori: Mihalcea 6, Komogorov 5, Szász, Ojleski 4-4, Ghiță 3, Baranau, Onyejekwe 2-2, Tálas, Kuzmanoski, Markez, Peric 1-1.
Eliminări: 8x2-5x2 min.
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 3/2.


A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe au luptat. Minutele finale au fost decisive, ne-am distanțat de oaspeți și am obținut toate punctele.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by