Am avut meciuri strânse cu ei

Email Imprimare PDF

Campionatul a ajuns la ultimul duel, miza este locul 5. Începem acasă, sistemul de joc este asemănător fazei precedente.

În faza a treia din play-off-ul Ligii Naționale HC Odorhei joacă cu Poli Timișoara. Primul meci va avea loc miercuri, peste o săptămână se va disputa meciul doi la Timișoara, iar dacă va fi nevoie, vom juca și un al treilea meci decisiv, pe teren propriu.

HC Odorhei și Poli au avut două meciuri strânse în sezonul regulat – este foarte posibil ca și astăzi să avem o luptă foarte aprig. Am câștigat acasă cu 24-23, iar în deplasare am obținut un rezultat de egalitate (31-31).

Știri legate de lot: e foarte posibil să jucăm fără pivoți: Szász András a fost accidentat la genunchi în ultima partidă, iar Tálas Huba are febră, jocul lui este sub semnul întrebării. Ceilalți sunt apți de joc.

Meciul de miercuri, cu începere de la ora 19 va fi arbitrat de  Anton Drăgănescu și Adrian Eremia (ambii dinTg. Jiu), iar delegatul va fi Adrian Lupsa (Reșița). Meciul nu va fi televizat, livescore pe www.szkc.ro.

Abonamente valabile: All Acces, VIP, achiziționare de bilete: la casieria Sălii Sporturilor, de la ora  17.30.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by