Încă o echipă în finala națională

Email Imprimare PDF

Juniorii 1 au încheiat sezonul, cei mai mici au făcut pasul printre cei mai buni. În această săptămână alte două formații au șansa de a se califica în finală.

În weekendul trecut a fost organizat turneul final al campionatului național de juniorii 1. Opt echipe s-au calificat în finală, meciurile s-au disputat în două grupe. CSS-HC Odorhei a fost repartizat în grupa B, iar după două înfrângeri nu mai putea să prindă podiumul.

În continuare au obținut o victorie, dar în meciul pentru locurile în clasament au fost învinși, astfel echipa antrenată de Sipos Lóránt a terminat sezonul pe locul 6. Mihály Zsolt a fost ales cel mai bun apărător al turneului.

Cei de la minihandbal au participat la turneul semifinal de la Reghin, la care au participat copii din trei județe. Echipa HC Odorhei antrenată de Kuti László a câștigat toate meciurile din grupă, a fost învinsă în finală, astfel a terminat pe locul 2 – asta înseamnă că vor fi printre cei ma buni 16, în finala națională.

În acest weekend alte două formații se pot califica în finală, juniorii 2 și 4 vor juca la turneul semifinal de la Turda.


 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by