Jucăm acasă

Email Imprimare PDF

Scorul general este 1-1 după două partide. Urmează meciul decisiv, cine câștigă, va putea termina pe un loc mai în față în clasament.

Vom juca meciul 3 din faza a II-a a play-off-ului Ligii Naționale. Vineri seara HC Odorhei va întâlni Dunărea Călărași. Câștigătoarea partidei va lupta pentru locul 5, cealaltă echipă pentru locul 7.

În primul meci am câștigat acasă cu scorul 29-26, în deplasare am fost învinși cu 30-26. În celălalt duel pentru locurile 5-8 , HC Vaslui și Poli Timișoara se află tot la egalitate după două meciuri, meciul 3 se va disputa sâmbătă de la ora 18.30 la Vaslui.

Play-off-ul continuă după câteva săptămâni de pauză, datorită preliminariilor CE. Șase jucători de la echipa noastră au fost convocați la loturile naționale, ei s-au întors zilele trecute. Toți jucători sunt apți de joc.

Meciul de vineri de la ora 19 va fi arbitrat de Ionuț Barbu – Adrian Manafu din Capitală, delegatul va fi Vasile Pavel (Buzău). Întâlnirea nu va fi televizată, livescore pe www.szkc.ro.

La această partidă sunt valabile abonamentele All Access și VIP, cele de BAZĂ nu. Bilete se pot achiziționa la prețul de 10 lei (elevi și pensionari), respectiv 12 lei.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by