Juniorii 1 dispută faza finală

Email Imprimare PDF

În această perioadă se dispută finala națională la juniorii 1. Este sigur că băieții nu mai pot repeta succesul din sezonul trecut. Cei mai mici vor juca în turneul semifinal.

Brașovul este gazda turneului final la juniorii 1. Cele mai bune opt echipe luptă pentru titlu în această săptămână. Formațiile au fost repartizate în două grupe în care se joacă fiecare cu fiecare, primele două calificându-se în semifinală. CSS-HC Odorhei a fost repartizat în grupa B și a disputat deja două meciuri. În primul meci au fost învinși de CSM București, scor 28-23.

Nici ziua de miercuri nu a fost mai norocoasă pentru formația lui Sipos Lóránt. Știința Bacău, campioana en-titre, a condus pe toată durata meciului, iar la final a câștigat cu 40-26. Azi de la ora 18 Odorheiul va întâlni Viitorul Pitești. În funcție de rezultat, CSS-HC Odorhei va lupta pentru locul 5 sau locul 7. Echipa noastră a obținut medalia de bronz anul trecut.

Cei mai mici de la HC Odorhei, sub comanda antrenorului Kuti László vor participa la turneul semifinal de minihandbal, organizat la Reghin. Echipa noastră, care a terminat finala zonală pe locul 1, are ca obiectiv calificarea în faza finală, pentru aceasta trebuie să termine pe unul din primele patru locuri.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Primary sponsorsSponsors


Create by