S-au întors de la echipele naționale

Email Imprimare PDF

Șase jucătorii de l a HC Odorhei au fost convocați la echipele naționale. Au jucat, au marcat goluri. În această săptămână vor juca la echipa noastră.

În ultima perioadă echipele naționale au avut rolul principal, au fost organizate preliminarii în întreaga Europă. Cei șase jucători prezenți în loturile diferitelor naționale au marcat 13 goluri.

România a avut o dublă întâlnire cu Serbia. Trei jucători de la HC Odorhei au fost chemați în lot, dar și Csog Vencel a avut șansa de a se antrena cu echipa. Chike Onyejekwe a marcat câte 4 goluri în cele două partide, Andrei Mihalcea a jucat în meciul 2 și a punctat de două ori. De data aceasta Szász András nu a fost trecut pe foaia de joc. România a fost învinsă în ambele partide (26-27, 22-27), dar a păstrat șansa de calificare la turneul continental.

Belarus a întâlnit Polonia. Pe teren propriu au învins cu 32-23, iar în deplasare au obținut un rezultat de egalitate, 27-27. Maksim Baranau a jucat în ambele meciuri și a marcat un gol.

Bosnia și Herțegovina a obținut punctaj maxim, învingând pe finlandezi cu 32-27, 34-23. La aceste rezultate Josip Peric a contribuit cu 2 goluri.

Macedonia a jucat cu Islanda, obținând victoria pe teren propriu cu 30-25, iar în deplasare a fost învinsă. Goce Ojleski a jucat în ambele meciuri, nu a marcat niciun gol.

Băieții s-au întors la Odorhei, azi se antrenează deja cu echipa. În această săptămână HC Odorhei va juca acasă meciul  3 din faza a II-a a play-off-ului, contra formației Dunărea Călărași.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu