A mezőny második felében a gyerekkézilabdázók

E-mail Nyomtatás PDF

Lejárt klubunk utánpótlás-korosztályának az idény. Három együttesünk országos döntőben szerepelt, a sort a legkisebbek zárták.

Az elmúlt hétvégén Medgyesen rendezték a legkisebb korosztály, a gyerekkézilabdázók országos döntőjének tornáját. A megmérettetésre tizenhat együttes jutott be, köztük volt a nagyrészt a székelykeresztúri csoportra épülő Székelyudvarhelyi KC is.

A Simon Áron és Kuti László által felkészített gárda egy döntetlennel kezdett, majd egy szoros vereséggel folytatta a csoportban, ahonnan nem sikerült a felső ágra kerülni, tehát az 1-8. pozíciók egyikéért harcolni. A végelszámolásnál tizenharmadikként zárt az együttes.

A trénerek elmondták, újdonság volt a keret számára egy ilyen tornán való részvétel: „Három nap alatt hét találkozót játszottunk, ezt eddig nem tettük. Sajnos, nagy volt a drukk a gyerekekben, ami az első felében rányomta a bélyeget, szinte semmit sem játszottunk. Sokkal többre vagyunk képesek, be kell látnunk, hogy a jövő idényben több barátságos találkozón, tornán kell részt vennünk, hogy szokjuk a versenyzést”.

A Székelyudvarhelyi KC kerete: Balla Mátyás, Kocs Csaba, Szabó Szilárd, Fazakas Hunor, Mecseneró Patrik, Berei Tamás, Paniti Péter, Geréb Zalán, Péter Miklós, Farkas József, Kacsó Dániel, Szávuly Vári Csaba, Nagy Róbert, Venczel Botond, Kedei Zalán, Szász Tamás. Edzők: Simon Áron és Kuti László.

Gyerekkézilabda országos döntő

A Székelyudvarhelyi KC eredményei

a csoportban:

11–11 (7–5) a LPS Focșani-al

11–13 (5–6) a Resicabányai HC-vel

12–19 (4–11) a CSM Ploiești-el

a helyosztón:

10–9 (4–2) a Temesvári LPS-vel

16–17 (8–9) a Konstancai HCM-el

9–14 (4–7) a CSS Ploiești-el

13–6 (7–4) a Temesvári 7-es iskolával

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette