Ifi 5: A nagyok után a kicsik is a döntőben

E-mail Nyomtatás PDF

Még egy utánpótlás-csapatunk kivívta az országos fináléban való szereplési jogát. Az ifi 1-esek mellett  a legkisebbek is ott vannak a legjobbak között.

Az elmúlt hétvégén Segesváron rendezték a legkisebb korcsoport, az ifjúsági 5-ösök számára kiírt elődöntő tornát a Székelyudvarhelyi KC két csapattal is ott volt a hat csapatot felvonultató tornán. A Kuti László által irányított fiatalok ISK névvel neveztek, míg a székelykeresztúri kihelyezett tagozat KC-ként szerepelt.

Előbbiek nagy harcban, épp, hogy lemaradtak arról, hogy ott legyenek a legjobb négyben – ezzel pedig biztosítsák helyüket a döntőn. Nehéz csoportba kerültek, így két vereséget követően az ötödik helyen zártak.

A Simon Áron edző által felkészített gárda sokkal jobban vette az akadályokat, már azzal eldőlt, hogy ott lesz a június eleji országos döntőben, hogy megnyerte mindkét csoportmeccsét, csupán a torna fináléjában maradt alul a házigazdákkal szemben.

Az ifi 1-esek után tehát az ifi 5-ösök is ott lesznek a végelszámolásnál. Ezen a hétvégén az ifi 3-asoknak rendeznek elődöntő tornát, a Székelyudvarhelyi ISK-KC Resicabányán szerepel.

Ifi 5-ös elődöntő torna

A Székelyudvarhelyi ISK eredményei:

7–16 (4–7) a Segesvári ISK-val
11–14 (3–8) a Tordai Potaissával
18–15 (11–6) a Szászrégeni ISK-val

A Székelyudvarhelyi KC eredményei:

11–10 (6–5) a Szászrégeni ISK-val
19–16 (10–7) Szinerváraljai ISK-val
10–18 (6–9) a Segesvári ISK-val

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette