Ifi 5: Torna után, elődöntő előtt

E-mail Nyomtatás PDF

Két csapatunk is kivívta a szereplési jogot az elmúlt hétvégén rendezett ifjúsági 5-ös korosztályban az elődöntő tornára.

Segesváron rendezték az ifjúsági 5-ös korosztály számára kiírt eurórégió-tornát. Erre klubunk három csapatot is nevezett – különböző nevekkel –, kettő sikerrel vette fel a harcot a mezőnnyel, továbbjutott a következő körre.

A Kuti László által irányított gárda a harmadik lett, a Simon Áron által felkészített – a székelykeresztúri kihelyezett – csoport pedig a második helyen zárt. Utóbbiból került ki a torna legjobb játékosa, Kedei Zalán.

A csapatok sokat nem pihenhettek, már csütörtökön újból pályára kell lépniük, ugyancsak Segesváron rendezik az elődöntő tornát.

Ifi 5-ös eurórégió-torna

A Székelyudvarhelyi ISK (edző: Kuti László) eredményei:

8–13 a Székelyudvarhelyi ISK-KC-val
13–6 a Szászrégennel
19–10 a Vidombákkal
8–7 a Szovátával

A keret tagjai: Balla Mátyás, Felszegi Attila, Gábos Dániel, Geréb Zalán, Gyartmati Zsolt, Kocs Csaba, Kovács Hunor, Menyhárt Barna, Nagy Róbert, Pál Botond, Simon Márk, Vári Tamás, Vass Dániel.

A Székelyudvarhelyi ISK-KC (edző: Simon Áron) eredményei:

13–8 a Székelyudvarhelyi ISK-val
17–8 a Szovátával
16–9 a Vidombákkal
14–17 a Segesvárral

A keret tagjai: Szabó Szilárd, Farkas József, Berei Tamás, Szávuly Vári Csaba, Kedei Zalán, Szász Tamás, Péter Miklós, Fazakas Hunor, Kacsó Dániel, Paniti Péter, Venczel Botond, Káli Tamás, Buzogány Barna, Mecseneró Attila, Burus Barna.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette