U10: Egy góllal csúsztak le az élbolyról

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt hétvégén Tordán lépett pályára a Székelyudvarhelyi KC legkisebb korosztályos gárdája az országos döntőben.

A zónadöntő megnyerése, valamint az elődöntő tornán elért második helye után bizakodóan vágott neki a Csavar Zoltán és Simon Áron által felkészített Székelyudvarhelyi KC az országos finálénak. A versenykiírás értelmében a résztvevő 16 gárdát négy négyes csoportba sorolták.

Az SzKC a csoportban az első két hely valamelyikét célozta meg, hogy az 1-8. helyért folytathassa a küzdelmeket. Egy döntetlen után kétgólos vereség, majd a harmadik meccsen kategorikus győzelem következett. Nem volt elégséges, egyetlen találattal lemaradtak a második helyről a fiúk.

A 9-16. helyért zajló megmérettetésen vehettek rész így a következő fázisban, ahol legvégül a tizenegyedik pozíciót csípte el az udvarhelyi és a székelykeresztúri csoportból verbuvált közös gárda. Az eredmény így is kiemelkedő, hiszen a gyerekek csupán nyolc hónappal ezelőtt kezdték a kézilabda rejtelmeinek tanulását.

Az SzKC kerete: Ambrus Konrád-László, Bálint Emil, Bellu Róbert, Benkő Kristóf-Domokos, Bodó Norbert, Deák Szabolcs, Hintz Árpád-Magor, Mátyás Demeter, Joó Dávid, Kedei Zalán, Máthé Szabolcs, Péter Miklós, Szabó Szilárd, Szász Tamás, Szőcs Apor, Tamás Vencel, Tófalvi Krisztián, Udrescu Dániel.

Gyerekkézilabda országos bajnokság

A Székelyudvarhelyi KC eredményei

a csoportkörben:

9–9 a Segesvárral
9–11 a Caracallal
18–8 a Mizillel

a helyosztókon:

8–7 a Drobeta Turnu Severinnel
13–15 a Tordával
8–10 a Temesvári Banatullal

a 11. helyért:

9–7 a Nagybányai Extremmel

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette