U10: A döntőben is maradandót alkotnának

E-mail Nyomtatás PDF

Előbb megnyerte a zónadöntőt, majd az elődöntő tornán a másodikként zárt a Székelyudvarhelyi KC legfiatalabb csapata. A döntőn szerepelnek.

Az ifi 2-es együttes után a Székelyudvarhelyi KC U10-es csapata vívta ki a szereplési jogot az országos döntőn való részvételre. A gyerekkézilabda finálét Tordán rendezik, 16 gárda vesz részt, melyet a szervezők négy négyes csoportba soroltak.

Az SzKC a C-be került, ahol a Caracallal, a Segesvárral és a Mizillel kell megmérkőznie. A kvartett első két helyezettje az 1-8., a másik kettő a 9-16. helyért folytathatja. A torna csütörtökön kezdődik, vasárnap rendezik a helyosztókat.

A csapat az udvarhelyi és székelykeresztúri csoportokból van kialakítva, az edzők, Csavar Zoltán és Simon Áron bizakodóak a torna előtt: „Nem elégszünk meg azzal, hogy bejutottunk a döntőbe. Megpróbáljuk kivívni az első nyolc között való szereplést. Az ellenfelek közül csak Segesvárt ismerjük, akik ellen egy góllal nyertünk a zónadöntőben. Erdélyi viszonylatban jó erőt képviselünk. A keret 18 kézilabdázóból áll, egy meccsre 16 nevezhető”.

Ezen korosztályban kétszer 15 perces meccseket rendeznek.

A Székelyudvarhelyi KC csoportmeccsei az országos döntőn

csütörtökön:
10 óra 45 perctől a Segesvári ISK-val
18 óra 15 perctől az ACS Caracallal

pénteken 10 órától az Olimpic Mizillel

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette