Készen állnak a bajnoki folytatásra

E-mail Nyomtatás PDF

Lejárt a téli szünet, a hétvégén folytatódnak az országos korosztályos kézilabda-bajnokságok, Székelyudvarhelyi ISK-KC mindhárom együttese hazai pályán, a városi sportcsarnokban kezd.

A csoportjukat veretlenül vezető ifjúsági 1-sek a felkészülési időszak alatt az ifjúsági 2-sekkel közösen edzettek, Segesvárral játszottak pár barátságos mérkőzést, a hétvégén a HC Argeș Pitești csapatát fogadják.

alt

Az ifjúsági 2-esek január 22–24. között rangos tornán szerepeltek Tordán, a Hópehely Kupára az ország legjobb tíz együttesét hívták meg. Az első mérkőzésen Piatra Neamț-i Sportiskolával döntetlent játszottak, majd legyőzték Temesvári Bánát ifjúsági 1-es csapatát. Két vereség következett, a Bukaresti CSM ellen egy félideig jól tartották magukat a fiatalok, a folytatásban azonban jöttek a hibák. A Kolozsvár Sportiskolával szemben pedig úgy maradtak alul egy góllal, hogy a mérkőzés vége előtt három perccel még két góllal vezettek, a csoportban végül a negyedik helyen zártak. A 7–8. pozícióért kiírt párharcban a Nagybányai ISK II. volt az ellenfél. Mester Zsolt tanítványai egy nagyszerű első félidőt követően kilenc góllal vezettek, a mérkőzés végéig előnyükből ötöt megtartottak.

„A felkészülés végén jól jött ez a nagyon színvonalas torna, ami akár egy országos döntőnek is megfelelt. A tanítványaimmal nagyon elégedett vagyok, a torna nagy részén taktikusan és fegyelmezetten játszottunk. Jól állunk fizikálisan, de nagyon sok munka van így is hátra” – összegzett a tréner. A felkészülés során a Székelyudvarhelyen edzőtáborozó Brassói Dinamóval és Moreni-nyel is játszott barátságos mérkőzést a G csoportot vezető ISK-KC.

Az ifjúsági 3-asok ivói edzőtáborral kezdtek, majd a Sepsiszentgyörgyi ISK-val játszottak felkészülési találkozókat, csoportjuk negyedik helyéről várják a folytatást.

Az ifi 1-sek szombaton 13 órakor, az ifi 2-sek vasárnap 13 órakor, míg az ifi 3-sok pénteken 15 órakor lépnek pályára, minden szülőt, szurkolót szeretettel várnak a városi sportcsarnokba.

A hétvégi program:

Ifjúsági 1, E csoport, 11. forduló: Székelyudvarhelyi ISK-KC–HC Argeș Pitești (szombat, 13)

Ifjúsági 2, G csoport, 11. forduló: Székelyudvarhelyi ISK-KC–Fogarasi ISK (vasárnap, 13)

Ifjúsági 3, F csoport, 11. forduló: Székelyudvarhelyi ISK-KC–Tordai Potaissa (péntek, 15)

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette