Másodikok lettek az ifik

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt hétvégén Ceglédre volt hivatalos a nagyifjúsági együttesünk. A felkészülési időszak első találkozóit játszották a fiúk.

Egy hetet Hargitafürdőn, egy hetet pedig a tengerparton töltött a Székelyudvarhelyi ISK-KC ifjúsági 1-es csapata. A tavalyi idény bronzérmese a két edzőtábort követően rögtön Ceglédre utazott, hogy részt vegyen a hatodik alkalommal szervezett Szent István Kupán.

alt

A Sipos Lóránt által felkészített gárda egy vereséggel kezdte a tornát, aztán két győzelemmel folytatott, így a második helyen zárt. A tréner elmondta: „Az első találkozón érződött, hogy sok fizikai edzés, utazás után volt a gárda. A másik két összecsapáson már jobban ment a játék is. Hasznos állomása volt a felkészülést időszaknak, melyet itthon folytatunk tovább, megpróbálunk edzőmeccseket még lekötni a bajnoki rajtig.

A torna gólkirálya Csog Vencel lett, míg a legjobb játékosnak a Mihály Zsoltot választották. Az ISK-KC további kerete, amelyik részt vett a tornán: Bokor Dániel, Pálfi Tamás, Putnoky Szabolcs, Boldea Adrián, Fekete Róbert, Balázs Botond, Fekete Dániel, Csáki Ferenc, Bilibók Zsolt, Gheorghe Kristóf, Takó Béla, Vizel Dávid, György Roland.

A Székelyudvarhelyi ISK-KC eredményei a Szent István Kupán:

26–40 (12–18) a PLER Budapesttel

41–30 (19–16) a Ceglédi KKSE-vel

34–27 (20–11) a Dabasi KC-val

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette