Ifi 1: Itthon vívják meg a harcot

E-mail Nyomtatás PDF

Öt napon keresztül az országos döntőben való továbbjutás megszerzése lesz a célja a Székelyudvarhelyi ISK-KC ifi 1-es gárdájának.

A csoportkört megnyerve, az első helyről várja a soron következő folytatást az ifjúsági 1-es országos bajnokságban a Székelyudvarhelyi ISK-KC gárdája. A csapat megpályázta, el is nyerte az egyik elődöntő torna szervezését. Ennek ellenére nem lehet biztos, hogy megszerzi az első két hely valamelyikét, mellyel biztosítaná a helyét a legjobb nyolc között.

Sipos Lóránt, az együttes edzője bizakodó: „A fiúk az idény során jó kézilabdát mutattak, nem véletlen, hogy megnyertük a csoportunkat. Ezúttal öt kemény meccsre kell számítanunk, a mezőnyt nem igazán ismerjük, információink szerint a Torda és a Moreni is a továbbjutást célozza meg. Mindenképp szép eredmény lenne tőlünk, amennyiben ott lehetnénk a végelszámolásnál, hiszen a keret majdnem összes tagja az első évét tölti az 1-es korosztályban”.

A találkozókat szerdán, csütörtökön és pénteken a városi sportcsarnokban, szombaton és vasárnap pedig a Bányai János líceum tornatermében rendezik. A mérkőzésekre a belépés díjtalan.

A Székelyudvarhelyi ISK-KC mérkőzései:

szerdán 13 órától a sportcsarnokban a Gyulafehérvári ISK-val

csütörtökön 13 óra 30 perctől a sportcsarnokban a Tordai Potaissával

pénteken 11 óra 45 perctől a sportcsarnokban a Petrolul Moreni-al

szombaton 11 óra 45 perctől a Bányai János líceum sporttermében a CSS Medgidiával

vasárnap 13 óra 30 perctől a Bányai János líceum sporttermében a LPS Iași-al

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette