Szorosak voltak az ideiek

E-mail Nyomtatás PDF

Az utolsó felvonásához érkezett a bajnokság, az ötödik hely a tét. Itthon kezdünk, a lebonyolítási rendszer megegyezik az előző körrel.

A Nemzeti Liga rájátszása a harmadik, utolsó köréhez érkezett a Székelyudvarhelyi KC számára. Az ötödik pozícióért lépünk pályára, az ellenfél a Temesvári Poli lesz. A szerda késő délutáni találkozó lesz az első, a párharc az egyik fél két győzelméig tart. Egy hét múlva a bánságiakhoz utazunk, amennyiben szükséges a harmadik meccs, akkor azt szintén itthon rendezzük.

Az SzKC és a Poli az alapszakaszban két szoros mérkőzést játszott – így valószínűleg ezúttal is nyitott találkozó lesz. Hazai környezetben 24–23-ra nyertünk, míg idegenben pontosztozkodással zárult az összecsapás (31–31).

Ami a keretünket illeti, nagy valószínűséggel beálló nélkül kell pályára lépnünk. Szász András a legutóbbi találkozón térdsérülést szenvedett, kérdéses a játéka, míg Tálas Huba belázasodott, biztos, hogy nem ölt mezt. A többiek egészségesek, bevethetők.

A szerdán 19 órától kezdődő összecsapás játékvezetői Anton Drăgănescu és Adrian Eremia (mindketten Tg. Jiu) lesznek, a szövetségi megfigyelő a resicabányai Adrian Lupsa. A meccset nem közvetíti egyetlen tévétársaság, szöveges tudósítást a honlapunkon olvashatnak.

Az ALL ACCESS és a VIP bérletek érvényesek erre a találkozóra. Jegyeket a sportcsarnok kasszájában lehet vásárolni a kezdő sípszó előtt másfél órával.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette