Három ponttal számolunk

E-mail Nyomtatás PDF

Az alapszakasz végéhez közeledve mindenki számol. Maximális pontszámmal gyarapítanánk a meglévőket, mert csak így tudunk előrébb végezni.

A Nemzeti Liga a huszonharmadik játéknaphoz érkezett, a Székelyudvarhelyi KC idegenben lép pályára ezen fordulóban, a Temesvári Poli otthonába látogat. A szerda délutáni párharc kimenetele meghatározhatja az alapszakaszbeli végső pozíciókat. A két gárda „szomszéd” a rangsorban, mi az ötödik, az ellenlábas a hatodik helyről várja a meccset, igaz, kilenc pont a különbség.

A bánságiak a két legutóbbi mérkőzésüket kikapták, ráadásul azon ellenlábasokkal szemben, akikkel az SzKC harcban van a rájátszásbeli pozíciók megszerzéséért: idegenben a Tordai Potaissával, valamint hazai környezetben a Bukaresti CSM-vel szemben maradtak alul. Ennek tükrében nekünk sem szabad pontokat hullajtanunk.


Ami az egymással szembeni páharcokat illeti, jól állunk, a legutóbbi tíz összecsapásból kilencszer mi kerültünk ki győztesként – tehát ezen adat is kötelez. Az őszi szezonban egy találattal, 24–23-ra nyertünk a városi sportcsarnokban a Polival szemben.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy mindenki egészséges, tudja vállalni a játékot.

A szerdán 17 órától kezdődő összecsapást a Claudiu Belean – Valentin Călina (Marosvásárhely – Pitesti) játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő a bukaresti Valter Dăncescu lesz. A mérkőzést élőben közvetíti a Dolce Sport és a Digi Sport tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon szöveges tudósításban.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette