Megküzdöttünk a győzelemért

E-mail Nyomtatás PDF

A felkészülési időszakban először játszottunk hazai környezetben. Nagy érdeklődés mellett a fiúk megizzadtak, hogy kiszolgálják a kilátogató nézőket.

Kedden késő délután a városi sportcsarnokban lépett pályára barátságos, felkészülési mérkőzésen a Székelyudvarhelyi KC. Együttesünk a szintén élvonalbeli Fogarasi CSM-t látta vendégül, mindkét csapat a Nemzeti Liga valamivel kevesebb, mint egy hónap múlva kezdődő rajtjára hangol.

Szép számú, mintegy 400 néző előtt kezdődött az összecsapás – a szurkolók megvárták a baleset miatt elkésett vendégeket, így félórás csúszással indult a meccs.

Edzőnk, Dragan Djukics ezúttal is mindenkinek játékjogot adott. A CSM kezdett jobban, elhúzott három góllal, igaz, hogy Mihalcea Andrei egymás után háromszor zörgette meg a hálót, így kiegyenlített. A szünetig fej-fej mellett haladt a két fél, a pihenőre az ellenlábas mehetett előnnyel (16–17).

A második játékrészben jobb volt a védekezésünk, a félidő második felében fordítottuk javunkra az állást, végül pedig négy találattal nyertünk. A tesztmeccs elérte a célját, a felkészülési időszak második mérkőzésén alaposan meg kellett dolgoznunk a diadalért.

A találkozók sorozata hétvégén folytatódik, a hazai rendezésű Székelyudvarhely Kupán.

Barátságos mérkőzés:

Székelyudvarhelyi KC–Fogarasi CSM 33–29 (16–17)
Gólszerzőink: Mihalcea 6, Dragas. Vilovszki 5-5, Csog, Szadovij 4-4, Tálas, Kuzmanoszki, Kovacevic 2-2, Ghiță, Szőke, Golubovics 1-1.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette