Idegenbeli után hazai meccsdömping

E-mail Nyomtatás PDF

Lejátszotta első barátságos találkozóját együttesünk. Mindenki majdnem azonos játékidőt tölthetett a pályán Ezen a héten újabbak következnek, ezúttal mind hazai környezetben.

Pénteken délután Segesváron lépett pályára a Székelyudvarhelyi KC a felkészülési időszak első barátságos találkozóján. Az ellenfél a helyi HCM volt, amelyik együttes a másodosztályban szerepel.

Edzőnk, Dragan Djukics húszpercenként változtatta a sorokat, így mindenki szóhoz jutott, megpróbált az egész keretnek ugyanannyi játékpercet biztosítani. A fiúk éltek is a lehetőséggel, jól mozogtak, megragadták a kezdeményezést, az elejétől a végig vezetve, megnyerték az összecsapást.

A felkészülési mérkőzések sorozata ezen a héten tovább folytatódik, előbb kedden 19 órától a városi sportcsarnokban fogadjuk a Fogarasi CSM-t, aztán péntektől vasárnapig rendezzük a Székelyudvarhely Kupát. Utóbbi programját a napokban tesszük közzé.

Barátságos mérkőzés:

Segesvári HCM–Székelyudvarhelyi KC 28–46 (16–24)
Gólszerzőink: Tálas 7, Mihalcea 6, Kovacevic, Baranau, Vilovszki 5-5, Golubovics 4, Csog, Dragas, Szadovij, 3-3, Kuzmanoszki, Balázs 2-2, Ghiță 1.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette