Nekivágtak az ifik is

E-mail Nyomtatás PDF

Legalábbis a nagyobbak, a kisebb korcsoportok az iskolakezdés előtt indítják az edzéseket. Négy játékosunk és egy edző a válogatottnál van.

A felnőtt együttes július közepén indította a felkészülési időszakot a soron következő idényre. Az utánpótlás korosztályos csapataink az elmúlt hetekben kezdtek neki az új szezon előkészítésére, igaz, hogy még több gárdánál hiányos a keret, hiszen tart a vakáció és a nyaralás.

Az ifi 3-asoknál a munka már két hete tart, a tréner, Orbán Levente ebben a hónapban alakítja ki a csapat összetételét. Ezért most jóval többen vannak az edzéseken, mint általában az udvarhelyi és a székelykeresztúri csoportok játékosai mellett más településekről is érkeznek kézilabdázók.

Az ifi 2-esek is elkezdték az edzéseket. A Bakó Lajos és Sipos Lóránt által irányított együttes itthon készül, augusztus második felében Veszprémbe utazik a CELL Kupára. Ekkor a legnagyobbak, az ifi 1-esek is felkészülési tornán vesznek részt, a Szent István Kupán.

Jó hír, hogy négy játékosunkat behívták az U17-es válogatottba. A nemzeti együttes Bákóban edzőtáborozik, a szövetségi kapitány mintegy ötven kézilabdázóból választja ki a végleges keretet, amelyikkel a jövő évi Eb-t célozza meg. Ennek az együttesnek a másodedzője a Székelyudvarhelyi KC utánpótlás koordinátora, Sipos Lóránt. Az udvarhelyi sportolók, akik elutaztak az edzőtáborba: Bodor Márk, Szász Előd, Liviu Caba és Kiss Sándor.

Az ifi 4-esek és a gyerekkézilabdázók szeptember elején gyűlnek össze, az iskolakezdés előtt kezdik a felkészülést.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette