Megjelent a menetrend

E-mail Nyomtatás PDF

Beütemezték a bajnokságot, ez pedig felkerült a szakszövetség honlapjára. Átlátható, mikor, hol lesz a találkozónk. Amit majd csak az adott héten véglegesítenek.

A Nemzeti Liga soron következő, 2017/18-as idényének előbb a sorsolását készítették el egy hónappal ezelőtt. Pár hete a Román Kézilabda Szövetség (FRH) honlapján közzétették a fordulók menetrendjét. A napokban pedig felkerül az alapszakasz programja is.

Igazából semmi újat nem tudtunk meg, csupán egy helyen megtaláljuk a pontvadászat menetét. A mezőny számára szeptember első hétvégéjén indul a pontgyűjtés, ekkor az Székelyudvarhelyi KC hazai környezetben fogadja a CSM Focșani gárdáját. Egy hétre rá rangadót játsszunk, a bronzérmes Tordai Potaissa otthonában vendégszerepelünk.

A menetrend korántsem tekinthető véglegesnek, hiszen amint már megszokhattuk a szakszövetség a televíziós társaságok kérését szem előtt tartva igazítja az összecsapásokat. Így hiába vasárnap és csütörtök a hivatalos meccsnap, szinte bármely napra tehetik a találkozókat. Ez pedig csak pár nappal az adott párharc előtt lesz hivatalos.

A Nemzeti Liga 2017/18-as idényének menetrendje itt elérhető.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette