Húzzák az igát

E-mail Nyomtatás PDF

Az utazást követően nem volt pihenő, másfél órás edzés várt a fiúkra. Az erőnléti edzések mellett előkerül a labda is a szerbiai edzőtáborban.

Egy hét hazai felkészülést követően a Székelyudvarhelyi KC kerete és szakmai stábja elutazott a román határhoz közel lévő szerbiai településre, Kladovóba. Ezen a héten a fiúk itt hangolnak.

Amíg itthon a fizikai tréningek voltak többségében, addig az edzőtáborban az erőnlét mellett a technikai-taktikai elemeket is gyakorolják.

A hétfői utazást követően nem kaptak pihenőt a játékosok, hanem másfél órás tréninget tartottak a sportolóknak. A szakmai stábhoz ezen a héten csatlakozott Marko Sesum, a volt Veszprém-játékos, Zsarko Sesum testvére. Edzőnk, Dragan Djukics őrá bízta a fizikai felkészítőt.

Kedden délelőtt az edzőterembe vonultak a fiúk, délután pedig újabb tréning vár rájuk a sportcsarnokban. A körülmények maximálisan szolgálják az SzKC felkészülését a soron következő idényre.

A szerbiai edzőtáborban csak tréningek vannak ütemezve, tesztmeccs nem. A barátságos mérkőzések sorát augusztusban kezdi el csapatunk.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette