Újabb csapat az országos fináléban

E-mail Nyomtatás PDF

A legnagyobbak zárták az idei kiírást, a legkisebbek megtették a lépést, ott lesznek a legjobbak között. Ezen a héten két másik gárda léphet a döntőbe.

Az elmúlt héten Brassóban rendezték az ifjúsági 1-es korcsoport számára az országos döntő tornát. Nyolc együttes jutott a fináléba, két csoportban zajlottak a küzdelmek. A Székelyudvarhelyi ISK-KC a B jelűbe került, ahol két vereséggel indított, ezzel pedig eldőlt, hogy nem lehetnek ott a dobogón.

A folytatásban egy győzelmet zsebeltek be, majd a helyosztón az utolsó pillanatban kapott találattal maradtak alul, ami azt jelenti, hogy a 2016/17-es idényben a hatodik pozícióban zárt a Sípos Lóránt által felkészített együttes. A torna legjobb védekező játékosának az udvarhelyi Mihály Zsoltot választották.

A legkisebbek, a gyerekkézilabdázók Szászrégenben léptek pályára az elődöntő tornán. Három megye legjobbja küzdött meg egymással. A Kuti László által irányított Székelyudvarhelyi KC a csoportban mindegyik meccsét megnyerte, a döntőben szenvedett vereséget, így a második helyen zárt – ez pedig azt jelenti, hogy ott lesznek a tizenhat legjobb csapatot felvonultató országos döntőben.

Ezen a hétvégén újabb két gárdánk juthat be a döntőbe, az ifi 2-esek és a 4-es korosztály is Tordán vendégszerepel az elődöntő tornán.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette