A szünet után itthoni meccs

E-mail Nyomtatás PDF

Döntetlenre áll két találkozót követően a párharc. Jön a mindent eldöntő harmadik felvonás, aki nyer, az előrébb végezhet a végelszámolásnál.

A Nemzeti Liga rájátszás második körének harmadik mérkőzését rendezik. A Székelyudvarhelyi KC a Dunărea Călărași gárdájával találkozik ebben a szakaszban. A két fél pénteken késő délután a városi sportcsarnokban dűlőre viszi a párharcot, aki nyer, az játszhat a továbbiakban az ötödik, a másik a hetedik helyért.

Eddig a csapatok érvényesítették a hazai pálya előnyét, az elsőn 29–26-ra nyertünk saját közönségünk előtt, idegenben pedig 30–26-os vereséget szenvedtünk, így összesítésben 1–1 az állás az egyik fél két győzelméig tartó párharcában. A másik ágon a HC Vaslui–Temesvári Poli párharc is 1–1-re áll, a harmadik mérkőzést szombaton 18.30-tól rendezik Vasluiban.

A rájátszás pár hetes szünetet követően indul újból útjára, a válogatottak Eb-selejtezői miatt. Az SzKC-ból hat kézilabdázó volt behívva a nemzeti csapatokba, ők a napokban tértek vissza, így a fiúk ezen a héten már teljes létszámban végezték az edzéseket. A keret összes tagja egészséges, játékra alkalmas.

A pénteken 19 órától kezdődő mérkőzést egy fővárosi duó, a Ionuț Barbu – Adrian Manafu játékvezetői kettes dirigálja, a szövetségi megfigyelő Vasile Pavel (Buzău) lesz. A meccset nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem, az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon élő, szövetes tudósításban.

Erre a találkozóra az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A sportcsarnok kasszája másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette