A döntőben játszanak, a fináléba jutnának

E-mail Nyomtatás PDF

Javában zajlik a legnagyobb korcsoport országos fináléja. Az már biztos, hogy a fiúk nem tudják megismételni tavalyi sikerüket. A legkisebbek az elődöntő tornán szerepelnek.

Ezen a héten Brassóban rendezik az ifjúsági 1-es korosztályú együttesek számára kiírt döntő tornát. Az ország legjobb nyolc együttese küzd meg a bajnoki címért. Az elődöntőben elért helyezések alapján két csoportba kerültek a csapatok, ahol körmérkőzést játszanak, az első kettő pedig az elődöntőbe jut.

A Székelyudvarhelyi ISK-KC a B jelűbe került, ahol már túl van két összecsapáson. Az elsőn a Bukaresti CSM-vel néztek farkasszemet a fiúk. A sok hiba miatt folyamatosan szaladtak az eredmény után, utolérni a fővárosiakat nem tudták, 14–7-es félidőt követően 28–23 arányban szenvedtek vereséget.

A második, szerdai nap sem volt szerencsésebb a Sipos Lóránt által felkészített gárdának. A címvédő, a Bákói Știința végig vezetve, 40–26-ra diadalmaskodott. Ma 18 órától a Viitorul Pitești lesz az ellenlábas, az eredmény függvényében az ötödik, vagy a hetedik helyért küzdhet meg az ISK-KC. Tavaly bronzérmet szerezett az együttes a fináléban.

A legkisebbek, a Kuti László által irányított Székelyudvarhelyi KC szombaton és vasárnap Szászrégenbe utazik, ahol a gyerekkézilabdázók elődöntő tornáját szervezik. A zónadöntőt az első helyen végző csapatunk a döntőbe való bejutást célozza meg, ezért az első négy hely valamelyikét kell megkaparintania.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette