A héten eldől a párharc

E-mail Nyomtatás PDF

Zárul a rájátszás második köre, kiderül, hogy melyik helyezésért folytatjuk az utolsó párharcban. Hazai környezetben lépünk pályára.

A Nemzeti Liga pár hetes szünetet követően folytatódik, a rájátszás második körében tartanak az együttesek. A Székelyudvarhelyi KC az egyik fél két győzelméig tartó párharc harmadik felvonásában a városi sportcsarnokban fogadja a Dunărea Călărași gárdáját.

A két fél érvényesítette a hazai pálya előnyét, így összesítésben 1–1 az állás. Aki nyeri a soron következő összecsapást, az az utolsó körben az ötödik, aki veszít, az a hetedik helyért folytathatja.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a mérkőzés pontos időpontját, ez alapján május 12-én, pénteken 19 órától játsszuk a soron következő találkozónkat. A párharcot nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. Jegyeket elővételben csütörtökön 16-19 óra lehet között lehet vásárolni a sportlétesítmény kasszájában, mely a meccsnapon másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette