A legkisebbek is az elődöntőben

E-mail Nyomtatás PDF

Még egy ifjúsági együttesünk kivívta a szereplési jogot az elődöntőben való részvételért. A fiúk hazai környezetben léptek pályára, az összes mérkőzésüket megnyerték.

Az elmúlt hétvégén a Székelyudvarhelyi KC szervezte a legkisebb korcsoport számára, a gyerekkézilabdázóknak kiírt zónadöntőt. A tornán nyolc gárda vett részt, Hargita, Brassó és Maros megyéket képviselték.

Az SzKC három együttessel nevezhetett, a két udvarhelyi csoport mellett (Kuti László és Stefán András vezetésével) a székelykeresztúri (edző: Simon Áron) csapat is megmérkőzött. Két négyes csoportba sorsolták a gárdákat, a helyosztókkal zárult a torna.

A Kuti László által irányított SzKC minden összecsapást sikerrel vett, így az első helyen zárt. Rajtuk kívül a Szászrégen, a Brassó és a Szováta jutott a következő körbe, az elődöntőbe.

Klubunk utánpótlás korosztályú együttesei jól szerepelnek ebben az idényben is, az ifi 1-esek a fináléra készülnek, a 2-esek, a 4-esek és a gyerekkézilabdázók pedig az elődöntőre hangolhatnak.

A továbbjutást kivívó SzKC kerete: László Ádám, Czerják Tamás, Antal Tamás, Csíki Ádám, Lurcza Dávid, Mezei Kovács Dániel, Sándor Kristóf, Tornai Balázs, Máté Zalán, Bogos Dávid, Ferenczi Balázs, Nagy Tivadar, Geréb Bence, Tövisi Hunor, Márkos Krisztián. Edző: Kuti László.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette