Csoportelsőként mentek tovább

E-mail Nyomtatás PDF

A kezdés nem volt túl jó, a folytatást viszont már zökkenőmentesen vették a fiúk. Bejutottak az elődöntő torna második körébe, a legjobb tizenhat közé.

Az elmúlt hétvégén az ifi 2-esek Sepsiszentgyörgyön léptek pályára az elődöntő torna első körében. A Bakó Lajos és Sipos Lóránt által felkészített együttes célja a továbbjutás volt, ezért az első két hely valamelyikét kellett megszerezniük.

A négycsapatos megmérettetés nem kezdődött túl jól, a Székelyudvarhelyi ISK-KC egy góllal, 25–24-re vereséget szenvedett a Viitorul Piteștitől. A következő két mérkőzésen már olajazottabban ment a játék, 29–24-re a házigazda, Sepsiszentgyörgyi CSM-t, 45–26-ra pedig a múlták felül a LPS Buzăut. Mivel három gárda között körbeverés alakult ki, így az udvarhelyiek végeztek a csoport élén.

A fiúk ott vannak tehát az elődöntő torna második körében, ami azt jelenti, hogy az ország legjobb tizenhatos mezőnyében szerepelhetnek. Innen vívhatják ki a fináléba kerülést. Ezt a kört május 19-21. között rendezik.

Az ISK-KC kerete, a fotón felső sor: Várady Csaba, Kiss Sándor, Telegdy Attila, Caba Liviu, Szász Előd, Bodor Márk, alsó sor: Gáspár Lehel , Szabó Bence ,Marosi Zoltán, Bálint Dániel, Csutak Zsolt, Szabó Szilárd, Hadnagy Lóránt, Csergő Kristóf, Lőrinczi Lehel.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette