Az elődöntő a tét az ifiknél

E-mail Nyomtatás PDF

Négy utánpótlás korosztályú együttesünk is érdekelt ezen a hétvégén. A legkisebbek hazai környezetben lépnek pályára.

Igazi tétmérkőzések előtt állnak az ifjúsági kézilabdázóink. A Székelyudvarhelyi ISK-KC ifi 2-es korcsoportja az elődöntő első szakaszában szerepel. A csoportkörből továbbjutó együttes folytatná az utat a finálé felé, ehhez most az első két hely valamelyikén kell végeznie a négyes csoportban.

A Bakó Lajos által irányított gárda Sepsiszentgyörgyön vívhatja ki ezt, péntektől vasárnapig az udvarhelyiek sorrendben a Viitorul Pitești-el, a házigazdákkal és a LPS Buzăuval néznek farkasszemet. A fiúk az elmúlt hétvégén Gyönkön szerepeltek egy tornán, ahol a második helyet szerezték meg.

A legkisebbek, a gyerekkézilabdázók a zónadöntőnél tartanak. Klubunk a szervezője az egyik csoportnak, szombaton és vasárnap a városi sportcsarnokban rendezik a találkozókat. A résztvevő nyolc csapatból négyen jutnak az elődöntő tornára.

A Székelyudvarhelyi KC három együttessel vesz részt, a Stefán András és Kuti László által vezetett két udvarhelyi csoport mellett ott lesz a Simon Áron által irányított székelykeresztúri csapat.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette