Egy győzelemre a következő körtől

E-mail Nyomtatás PDF

Idegenben azzal a felfogással lépünk pályára, hogy ezt a párharcot lezárjuk. Ezzel pedig elkerüljük, hogy mindent eldöntő mérkőzés legyen.

Szerdán délután a Nemzeti Liga rájátszásának második körének második mérkőzését játssza a Székelyudvarhelyi KC. Az együttes idegen környezetben, a Dunărea Călărași otthonában vendégszerepel, a találkozó tétje számunkra, hogy megszerezzük a győzelmet, ezzel pedig 2–0-ra nyerjük a párharcot.

Az első felvonásban, az elmúlt hétvégén sikerül saját közönségünk előtt kicsikartuk a hajrában a diadalt ellenük. Úgy, hogy a második félidő elején az ellenlábas még hat góllal vezetett. Innen sikerült megfordítania az állást a fiúknak, 29–26-ra nyertünk.

Az alapszakaszban az SzKC jó kapusteljesítménynek köszönhetően 25–24-re nyert a Dunărea otthonában.

Ami a keretünket illeti, Tálas Hubának az elmúlt meccsen piros- és kék lapot mutattak fel, a fegyelmi bizottság nem tiltotta el, így ott lehet a pályán. Ahogy a többiek is egészségesek, a legjobb felállásban szerepelhetünk.

A szerdán 18 órától kezdődő összecsapást a Marcel Sas (Nagyvárad) – Marius Pintea (Kolozsvár) játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő Bogdan Anton (Iași) lesz. A találkozót nem közvetíti a tévétárság, az eredmény, események alakulását figyelemmel kísérhetik honlapukon élő, szöveges tudósításban.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette