A nemzeti csapatba mennek

E-mail Nyomtatás PDF

A hazai bajnokság meccssorozata megszakad, a válogatottak lépnek pályára. Érkeznek a behívók a klubunk címére, hat játékosunk már biztosan nemzeti mezt ölt.

A Székelyudvarhelyi KC kedden reggel utazott el a Dunărea Călărași elleni mérkőzésére, melyet a Nemzeti Liga rájátszásának második körében rendeznek. Amennyiben a szerdán 18 órától kezdődő találkozón nyerünk, akkor lezárjuk a párharcot, a továbbiakban pedig az 5. helyért játszhatunk.

Az utolsó kör még odébb van, a bajnokság ugyanis pár hetes szünetet vesz. Európa-szerte Eb-selejtezőket rendeznek. A nemzeti együttesekhez SzKC-játékosok is behívót kaptak. Eddig négy válogatott szövetségi kapitánya számít kézilabdázóink játékára.

A románok a szerbekkel játszanak párosmeccset, a Xavi Pasqual által irányított gárda keretében Szász András, Mihalcea Andrei és Chike Onyejekwe lesz ott.

A fehéroroszok a lengyelekkel mérkőznek meg, Makszim Baranau kapott ide behívót. Bosznia-Hercegovina a finnekkel néz farkasszemet, Josip Peric ölti magára a nemzeti mezt. A macedónok Izlanddal mérik össze erejüket, Goce Ojleszki is szerepet kaphat a találkozón.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette