Pontot tehetünk

E-mail Nyomtatás PDF

A hét közepén lesz a visszavágó, a második mérkőzés. Lezárhatjuk a párharcot, ami egyben azt is jelentené, hogy hosszabb pihenőt vehetünk ki.

A Nemzeti Liga rájátszásának második körében van a mezőny. A Székelyudvarhelyi KC az 5-8. helyért lép pályára, a Dunărea Călărași ellen. Az első felvonáson túl vannak a felek, ezen saját közönségünk előtt hatgólos hátrányt ledolgozva nyertünk 29–26 arányban, így vezetünk az egyik fél két győzelméig tartó párharcban.

Amennyiben idegenben is legyőzzük az ellenlábast, akkor összesítésben tovább lépünk, az utolsó körben pedig az ötödik pozícióért játszhatunk. Amennyiben egyenlít az ellenfél, akkor mindent eldöntő, harmadik találkozó lesz a városi sportcsarnokban. A győzelem azért is fontos, mert a következő kört május második felében rendezik, tehát majdnem egy hónap múlva – így több idő jut a pihenésre.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a második találkozó időpontját. Ez alapján az SzKC április 26-án, szerdán 18 órától játszik a Dunărea otthonában. A mérkőzést nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette