Szombat délutánra hazai meccs

E-mail Nyomtatás PDF

Nem zárult a bajnokság, le kell játszanunk még két párharcot. Pályaelőnyünk van, így itthon kezdjük a sorozatot.

Az első körben elveszített párharcot követően a Székelyudvarhelyi KC a Nemzeti Liga rájátszásának következő szakaszában az 5-8. helyért lép pályára. A versenykiírás alapján ezen párharc is az egyik fél két győzelméig tart, a pályaelőny nálunk van.

A második körben az ellenlábas az alapszakaszt a nyolcadik helyen záró Dunărea Călărași lesz. Az első találkozót a városi sportcsarnokban rendezzük szombaton délután, a másodikat idegenben játsszuk jövő héten.

A két gárda ebben az idényben az alapszakaszban két szoros meccset játszott, előbb idegenben egy góllal, 25–24-re nyertünk, a visszavágón Székelyudvarhelyen fordulatos, izgalmas összecsapáson a legvégén egyenlítettünk, 32–32 volt az eredmény. Ennek tükrében ezúttal is kiegyenlített összecsapás várható.

A szombaton 18 órától kezdődő összecsapás játékvezetői párosa Kolozsvárról érkezik, a Sebastian Marza–Cristian Nedelea duó fújja a sípot, a szövetségi megfigyelő Ilie Vizitiu (Vajdahunyad) lesz. A találkozót nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem, az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon élő, szöveges tudósításban.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. Jegyeket elővételben pénteken 16-19 óra lehet között lehet vásárolni a sportlétesítmény kasszájában, mely a meccsnapon másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette