Meccsek a statisztikusoknak

E-mail Nyomtatás PDF

A rájátszás folytatódik, már nem harcolhatunk a dobogós helyezésekért. Két párharc még így is hátramaradt, amely eldönti, melyik pozíció lesz a miénk.

A Nemzeti Liga rájátszása nem zárult azzal, hogy az első körben a Székelyudvarhelyi KC 2–1-es összesítéssel alulmaradt a Konstancai HC-val szemben. Az együttesünk a továbbiakban az 5-8. helyért való küzdelemben folytatja. A versenykiírás ugyanaz, a csata az egyik fél két győzelméig tart.

A play-off második körében az SzKC ellenfele a Dunărea Călărași lesz. Nálunk a pályaelőny, így a mérkőzéssorozatot a városi sportcsarnokban indítjuk, idegenben folytatjuk, amennyiben pedig szükséges a mindent eldöntő találkozó, akkor azt ismét saját közönségünk előtt rendezzük.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a soron következő meccs időpontját. Ez alapján április 22-én, szombaton 18 órától lépünk pályára a városi sportcsarnokban.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. Jegyeket elővételben pénteken 16-19 óra lehet között lehet vásárolni a sportlétesítmény kasszájában, mely a meccsnapon másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette