Teremtsünk hazai pályát

E-mail Nyomtatás PDF

Nem közhely, a rájátszás mérkőzésein is bebizonyosodott, hogy a közönség a nyolcadik játékos. Nem is csoda, hogy a párharc döntetlenre áll, mindkét esetben a házigazda nyert.

A kezünkben volt a Nemzeti Liga rájátszás első körének második mérkőzése, a Székelyudvarhelyi KC négy góllal vezetett a második félidő derekán a Kostancai HC-val szemben. A tengerpartiak innen fordítottak, a végjátékban pedig megnyerték a meccset, ezzel 1–1-re módosították az állást.

A lefújást követően mindkét tréner elmondta, a szurkolók hajszolták a győzelembe a házigazdákat. „Kezdtem érezni a csodás hangulatot, amit a konstancaiak nyújtottak. Hasonló volt a szurkolás, mint a régmúltban, amikor a csapat egymás után nyerte a bajnoki címeket. El kell ismernem, ők hoztak vissza a meccsbe, ők hajszoltak bele a győzelembe. A végén ők adtak erőt. Ezért hálásak vagyunk” – nyilatkozta a lefújás után Aihan Omer, a Konstancai HC edzője.

Az SzKC trénere, Vlad Caba is elismerően beszélt: „Remek légkört teremtettek a szurkolók. Gratulálnom kell a nézőknek, akik civilizáltan, sportszerűen bíztatták kedvenceiket. Jó dolog ilyen körülmények között kézilabdázni”.

A hétfői találkozóra ezzel pontot is teszünk, a mindent eldöntő harmadikra összpontosítunk. Ezt csütörtökön 18 órától játsszuk a városi sportcsarnokban. Az már most borítékolható, hogy ezúttal is telt ház előtt léphetnek pályára a fiúk – akárcsak az első meccsen. A kézilabdázók tudatában vannak, hogy mennyire fontos a győzelem megkaparintása, amivel az elődöntőbe jutunk.

Szurkoljuk ki közösen a diadalt!

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A lehetőségekhez mértek az ALAP bérlettel rendelkező nézőink helyét fenntartjuk a meccsnapig – elővételben megválthatják a megszokott helyre szóló jegyet.

Belépőket elővételben a városi sportcsarnok jegypénztárában lehet beszerezni szerdán 16-19 óra között, a kassza a találkozó napján másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette