Itthon juthatunk az elődöntőbe

E-mail Nyomtatás PDF

Hazai környezetben lőhetjük magunkat a legjobb négy közé. A mindent eldöntő találkozóra már ma megvásárolhatja a belépőjét.

A Nemzeti Liga rájátszásának első körében döntetlenre áll a Székelyudvarhelyi KC és a Konstancai HC közötti csata, miután mindkét fél megnyerte saját szurkolói előtt a párharcot. A harmadik felvonás zárja le a harcot, aki nyer, az jut be az elődöntőbe. A helyszín a városi sportcsarnok lesz.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a mindent eldöntő találkozó pontos időpontját. Ez alapján az összecsapást április 13-án, csütörtökön 18 órától rendezzük. A tervek szerint a meccset élőben közvetíti a Dolce Sport és a Digi Sport tévétársaság.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A lehetőségekhez mértek az ALAP bérlettel rendelkező nézőink helyét fenntartjuk a meccsnapig – elővételben megválthatják a megszokott helyre szóló jegyet.

Belépőket elővételben a városi sportcsarnok jegypénztárában lehet beszerezni kedden és szerdán 16-19 óra között, a kassza a találkozó napján másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette