Egyet megtettünk, még egy lépés van

E-mail Nyomtatás PDF

Lezárjuk és bejutunk a legjobb négybe, vagy lesz mindent eldöntő harmadik felvonás. A mai mérkőzés kérdésére a két lehetséges válasz. Mi az elsővel lennénk elégedettek.

Az idény egyik legfontosabb idegenbeli találkozója előtt áll a Székelyudvarhelyi KC a Nemzeti Liga rájátszásának első körében. Hétfőn este a Konstancai HC otthonában lép pályára együttesünk. Az elsőt 27–22 arányban nyertük saját közönségünk előtt. Amennyiben ezen is diadalmaskodunk, akkor ott vagyunk az elődöntőben.

„Végre megtörtük a rájátszás átkát, eddig még nem sikerült nyerünk a play-offban. Ennek nagyon örülünk, viszont ez csupán egy kis lépés, a nagyobbat idegenben kell megtennünk. El szeretnénk kerülni, hogy legyen harmadik összecsapás, így a győzelemért utazunk Konstancára” – mondta Goran Kuzmanoszki az első meccset követően.

A találkozón remek teljesítményt nyújtó Rangel Luan Da Rosa a védelmet dicsérte: „A társak remekül zárták a szögeket, így nekem is sokkal könnyebb volt hárítanom a labdákat. Tudjuk, hogy ez egy új bajnokság, ahol arra kell figyelned, hogy megnyerd a találkozókat. Úgy utazunk el, hogy idegenben is ez a célunk” – fejtette ki kapusunk.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy mindenki egészséges, ezúttal Goce Ojleszki is bevethető lesz, szélsőnk az utóbbi napokban térdproblémákkal küszködött.

Az már biztos, hogy ezen párharc továbbjutója az elődöntőben a Bukaresti Dinamóval mérkőzik meg. A címvédő két találkozó alatt búcsúztatta a Dunărea Călărașit. Még egy gárda ott van a legjobb négyben, a Bukaresti CSM, miután a HC Vasluit ütötte ki. A Tordai Potaissa–Temesvári Poli mérkőzésen harmadik felvonás lesz.

Az SzKC tengerparti találkozója ma 19 óra 30 perctől kezdődik. A sípot a Bogdan Stark – Romeo Stefan fővárosi duó fújja, a szövetségi megfigyelő Radu Chirvase (Bukarest) lesz. A mérkőzést élőben közvetíti a Dolce Sport és a Digi Sport tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon szöveges tudósításban.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette