A java most kezdődik

E-mail Nyomtatás PDF

Mintha eddig nem is lettek volna mérkőzések, csak valamiféle pozícióharcok. A pályaelőny itt, az első lépésben ezt ki kell használnunk. Jön a mindent eldöntő szakasz.

A Nemzeti Liga rájátszásának első köréhez érkezett a Székelyudvarhelyi KC. A negyeddöntőnek számító szakaszban az ellenlábas a Konstancai HC lesz. Az ellenfél újoncnak számít az élvonalban, viszont azt mindenki tudja, hogy nem az. Keretét tapasztalt játékosok alkotják, akik több alkalommal elhódították a bajnoki címet.

A csatát saját közönségünk előtt indítjuk, csütörtök késő délután a városi sportcsarnokban fogadjuk a tengerpartiakat. A rájátszásban minden párharc az egyik fél két győzelméig tart. Amennyiben a rendes játékidő után a felek döntetlenre állnak, akkor nincs hosszabbítás, hanem büntetőkkel döntik el, hogy ki nyeri a meccset.

Keretünkkel kapcsolatos hír, hogy mindenki egészséges, vállalni tudja a játékot. Goce Ojleszki térdsérülése is begyógyult – szélsőnknek ezért kellett kihagynia az alapszakasz utolsó mérkőzését.

Ami a két együttes egymás elleni találkozóit illeti, ebben az idényben háromszor vívtak meg egymással, a bajnokságban Konstancán 31–30-ra kikapott az SzKC, hazai pályán viszont 31–27-re visszavágtunk. Ezeken kívül a Román Kupa negyeddöntőjében a tengerpartiak otthon 30–28-ra nyertek.

A csütörtökön 18 óra 45 perctől kezdődő összecsapást a Robert Harabagiu – Silviu Stănescu (mindketten Moreni) játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő Gheorghe Năsturel (Resicabánya) lesz. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport 2 és a Dolce Sport 4 tévétársaság, illetve szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.

Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A sportcsarnok jegypénztára 17 órakor nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette