Megvan, mikor indítjuk a rájátszást

E-mail Nyomtatás PDF

Hosszú huzavonát követően közölték a rájátszás első találkozójának pontos időpontját. Hazai környezetben kezdjük a kieséses rendszert.

Az alapszakaszbeli utolsó párharcot követően előbb azt közölte a Román Kézilabda Szövetség (FRH) a Székelyudvarhelyi KC-val, hogy a Konstancai HC elleni rájátszás első találkozója április 5-én, szerdán lesz. Aztán azt egy napra rá megváltoztatta keddre.

Érthető módon a tengerpartiak jelezték, kevés idő maradt számukra az utazásra. Hétfőn délben értesítette az SzKC-t a szakszövetség: a play-off első körének, első találkozóját április 6-án, csütörtökön 18 óra 45 perctől rendezik.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A lehetőségekhez mértek az ALAP bérlettel rendelkező nézőink helyét fenntartjuk a meccsnapig – elővételben megválthatják a megszokott helyre szóló jegyet.

Belépőket elővételben a városi sportcsarnok jegypénztárában lehet beszerezni kedden és szerdán 16-19 óra között, a kassza a találkozó napján másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette