Pontot teszünk az alapszakaszra

E-mail Nyomtatás PDF

Zárul a pontvadászat, még mindenre nem derült fény. Végezhetünk a harmadik, vagy a negyedik pozícióban, ahogy még három csapat közül kerül ki az ellenfelünk a rájátszásban.

A Nemzeti Liga alapszakasza az utolsó játéknaphoz érkezett: szombaton késő délután a huszonhatodik fordulóban a Székelyudvarhelyi KC hazai környezetben fogadja a CSM Focșani gárdáját. Az már biztos, hogy mi a rájátszásban, az ellenlábas pedig a play-outban folytatja.

Az még nem, hogy az SzKC melyik pozícióban zárja az alapszakaszt. A negyedik helyről várjuk az utolsó fordulót, nem csak tőlünk függ, hogy előrébb végezhessünk. A Konstancai HC pontot kell elcsípjen a Bukaresti CSM ellen, nekünk pedig be kell gyűjtenünk a maximális pontszámot – ekkor a harmadik pozícióból lépünk a play-offba.

Ennek megfelelően a lehetséges ellenfél nevét sem tudjuk, csak azt, hogy a Konstancai HC, a Temesvári Poli, vagy a HC Vasui közül lesz az egyik.

A találkozónk kezdetéig már nagyrészt mindenre választ kapunk, ugyanis az SzKC-Focșani párharc zárja az alapszakaszt.

A szombaton 19 órától kezdődő meccset a nagybányai Ionuț Marta-Cristian Băban játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő Ilie Vizitiu (Vajdahunyad) lesz.

A találkozót nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon élő, szöveges közvetítésben.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre jegyeket elővételben pénteken 16–19 óra között, illetve szombaton 17.30-tól vásárolhatnak a sportcsarnok jegypénztárában.

Nemzeti Liga, alapszakasz, 26., forduló:

Dunărea Călărași–Tordai Potaissa 27–27 (15–14)

pénteken:
Bukaresti Dinamo–Bukaresti Steaua (18.00, Digi Sport 2, Dolce Sport 2)

szombaton:
Konstancai HC–Bukaresti CSM (16.00, TVR1)
HC Vaslui–Szatmárnémeti CSM (18.00)
CSU Suceava–Temesvári Poli (18.00)
Székelyudvarhelyi KC–CSM Focșani (19.00)
A Fogarasi CSM szabadnapos

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette