Belőtték magukat a döntőbe

E-mail Nyomtatás PDF

Megvan az első utánpótláscsapatunk, amelyik ott lesznek a legjobb nyolc gárdát felvonultató mezőnyben. A legnagyobbak kivívták a finálén való részvételt.

Az elmúlt héten rendezték országszerte az elődöntő tornákat az ifjúsági 1-es korosztályos együttesek számára. A Székelyudvarhelyi ISK-KC semleges környezetben, Onești-en lépett pályára, a Sipos Lóránt által irányított gárda célja a továbbjutás volt.

Ehhez az első két helyen kellett végeznie a hat együttest felvonultató csoportban. A fiúk az utolsó előtti fordulóban elérték ezt, miután megnyerték az addigi négy párharcukat. A zárómeccsen már az volt a tét, hogy ki végez az első helyen. Egy, az utolsó másodpercben szerzett találattal a Konstancai Farul diadalmaskodott az ISK-KC-val szemben.

Az udvarhelyi 1-es korosztály tavaly is ott volt a fináléban, a bronzérmet szerezte meg az együttes. Idén május 9-13-án rendezik a nyolcas döntő tornát.

Az elődöntő tornán résztvevő udvarhelyi keret: Pál Szilárd, Szász Előd, Jére Róbert, Mihály Zsolt, Fekete Dániel, Bodor Márk, Lőrinczi Lehel, Váradi Csaba, Szakács Tamás, Pálfi Tamás, Buzogány Barna, Alexandru Botaș, Liviu Caba, Flavius Izvineanțu.

Ifi 1-es elődöntő torna, Onești:

Székelyudvarhelyi ISK-KC–Bukaresti Media CT 36–24 (16–9)
ISK-KC–LPS Tg. Jiu 45–31 (21–16)
ISK-KC–Nagyszebeni ISK 34–22 (17–11)
ISK-KC–LPS Vaslui 36–32 (18–17)
ISK-KC–Konstancai Farul 22–23 (11–9)

A fináléba jutott együttesek: Székelyudvarhelyi ISK-KC, Konstancai Farul, Bukaresti CSM, Konstancai ISK., Tordai Potaissa, Viitorul Pitești, Bákói Știința, CSS Buzău.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette