Itthon zárjuk az alapszakaszt

E-mail Nyomtatás PDF

Nem csak a forduló, hanem az oda-visszavágó utolsó találkozója lesz a miénk. Akkor már tudni fogjuk, hogy léphetünk-e előrébb a tabellán.

A Nemzeti Liga a huszonhatodik játéknaphoz érkezett – vagyis az alapszakasz utolsó fordulóját rendezik. A mérkőzések sorozata már kedden elkezdődik, szombat este zárul. A Székelyudvarhelyi KC számára hazai összecsapás jön a sorban, a CSM Focșani együttesét fogadjuk a városi sportcsarnokban.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a pontos menetrendet, ez alapján az SzKC április 1-jén, szombaton 19 órától lép pályára. Ez lesz az utolsó összecsapás a fordulóban – tehát a kezdő sípszó előtt tudni fogjuk, hogy egy esetleges győzelemmel előrébb tudunk-e végezni a rangsorban.

Ehhez az kell, hogy a Konstancai HC–Bukaresti CSM meccsen a hazaiak pontot szerezzenek, mi pedig megszerezzük a diadalt. Amennyiben ez megvalósul, akkor a harmadik helyről várhatjuk a rájátszást. Ellenkező esetben maradunk a negyediken.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az alapszakasz utolsó hazai találkozójára jegyeket elővételben a városi sportcsarnok jegypénztárában vásárolhatnak csütörtökön és pénteken 16-19 óra között. A meccsnapon a kassza 17 óra 30 perctől nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette