Rákanyarodunk a rájátszásra

E-mail Nyomtatás PDF

Jól ment ellenük, rendre legyőztük őket. Egészen az őszi idényig. A visszavágás mellett most már az alapszakaszbeli végső helyezésért is győznünk kell.

Két döntetlen után a Nemzeti Liga huszonkettedik játéknapján a diadalt célozza meg a Székelyudvarhelyi KC. Pénteken délután a városi sportcsarnokban látja vendégül a HC Vasluit. A rájátszás közeledik, így minden egyes pont aranyat ér. Itthon tartanánk az összest.

Ez nem lesz könnyű, bár az eddigi egymás elleni eredmények nem ezt mutatják. Az SzKC rendre nyerte a meccseket ellenfelével szemben. Az eddigi idényt leszámítva hat találkozón hatszor nyertünk. Csakhogy épp az őszi szezonban szenvedtünk vereséget tőlük 31–26 arányban.

Van, tehát amiért visszavágnunk. Na, meg a pontok is sokat számítanak a tabellán. Az alapszakasz a végéhez közeledik, a minél jobb helyezést pedig úgy tudjuk elérni, ha a hátralévő összecsapásokon nem lesz megingás.

A kerettel kapcsolatos információ, hogy Mihalcea Andrei könyöksérülése helyrejött, vállalni tudja a játékot. Josip Peric és Vitalij Komogorov ezen a héten kisebb egészségügyi problémákkal küszködött, kihagytak pár edzést, remélhetően ők is bevethetők lesznek.

A pénteken 17 óra 30 perctől kezdődő párharcot a fővárosi Ionuț Barbu – Adrian Manafu játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő Gigi Antonescu (Pitești) lesz. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport és a Dolce Sport tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon is szöveges tudósításban.

Nemzeti Liga, alapszakasz, 22. forduló

ma:
CSU Suceava–Bukaresti Steaua (17.00)
Székelyudvarhelyi KC–HC Vaslui (17.30, Digi Sport 2, Dolce Sport 2)
Dunărea Călărași–Bukaresti Dinamo (19.15, Digi Sport 2, Dolce Sport 2)

szombaton:
Konstancai HC–CSM Focșani (16.00, TVR1)
Fogarasi CSM–Tordai Potaissa (17.00)

vasárnap:
Temesvári Poli–Bukaresti CSM (16.00, TVR1)
a Szatmárnémeti CSM szabadnapos

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette