Képernyőn is jól mutatunk

E-mail Nyomtatás PDF

Nem csupán a pontok tekintetében vagyunk az élbolyban, hanem abban is, hogy a mi találkozóinkat is sokszor tűzik műsorra a tévétársaságok. Ez egy másik rangsor.

Az idei szezonban valamelyest változott a Nemzeti Liga tévéközvetítése. Három társaság is mérkőzéseket sugároz az élvonalból – így értelemszerűen több párharc kerül be a műsorrácsba. Eddig is sok Székelyudvarhelyi KC-találkozót közvetítettek a tévék, így van ez ebben az idényben is.

Az alapszakaszból huszonegy játéknap „ment le”, ami pedig az udvarhelyi meccseket illeti, csak hat nem volt közvetítve. Vagyis, összesen tizenötször láthattuk a fiúkat a képernyőn. Ezzel ott vagyunk az élbolyban.

Érdekességképp, hét hazai, nyolc idegenbeli összecsapásunkat adták a társaságok, túlnyomórészt a Dolce Sporton és a Digi Sporton követhettük az eseményeket, négyszer pedig a román közszolgálati (TVR) adón.

A tévés közvetítések első két helyén két fővárosi klub áll: a Bukaresti CSM és a Bukaresti Steaua, tizennyolccal és tizenhéttel. Őket követi a Temesvári Poli és a Konstancai HC egyaránt tizenhattal.

Olyan klubok vannak, akik alig kaptak teret, a Fogarasi CSM-t eddig csupán kétszer, a HC Vasluit és a Szatmárnémeti CSM-t egyaránt ötször láthatták a kézilabda szerelmesei.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette